Werknemers

Herkent u deze definitie van een werknemer uit het Europees recht?

Een werknemer is iedere onderdaan van een EU-lidstaat die gedurende een bepaalde tijd voor een ander en onder diens gezag prestaties levert en als tegenprestatie een vergoeding ontvangt (zaak 66/85, Lawrie-Blum). De nationale rechter dient te beoordelen of er sprake is van een gezagsrelatie (C-337/97, Meeusen).

Als Vanzelfsprekend doet u uw best als werknemer, maar soms heeft u hierbij even hulp nodig, omdat u het even niet meer weet, of het even tegenzit, of juist meezit maar u weet niet welke kant u op wilt. Dan zijn wij er om u te helpen, bij uw werk, van werk naar werk of van uitkering naar werk.

Bent u bijvoorbeeld ziek en heeft u een werkgever, dan kunnen wij u helpen. Dit kan met een Spoor 2 traject, wat vaak duaal gaat met spoor 1.
U loopt vast in het werk, en u wilt onderzoeken wat hier de oorzaak van is. Onze coach kan u helpen met uw loopbaanvraagstukken, u begeleiden en tips en adviezen geven.

U wilt zichzelf verder ontwikkelen, maar u weet niet hoe. Samen maken wij uw talenten inzichtelijk, waar bent u goed in? En waar krijgt u energie van? Op deze vragen hebben wij antwoorden.
UWV:

Ontvangt u een Uitkering van het UWV (ZiekteWet, WIA, WAO, WAJONG of WW), dan komt u mogelijk in aanmerking voor een begeleidingstraject. UWV kent o.a. de volgende trajecten hiervoor.

  • Modulair
  • Werkfit maken
  • Naar werk

Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste baan die past bij uw mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen, of maak een vrijblijvende afspraak onder genot van een kopje koffie.

Vragen, interesse of uzelf aanmelden?

 

We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Bel ons: +316 459 628 55

Afspraak maken

Hoe kunnen we helpen?

Contactformulier