Werkfit maken

Bij Coaching en Advisering begeleiden we mensen naar werk. Dat doen we al meer dan tien jaar en daarin zijn we behoorlijk succesvol, al schrijven we het zelf.

Wij denken hetzelfde als Churandy Martina: bij alles wat we doen is een positieve mindset het uitgangspunt. We gaan uit van wat er wél kan, in plaats van wat er niet (meer) kan. Daardoor ontstaan er mooie kansen en die benutten we samen: wij geven de afgemeten voorzet en jij kopt ‘m in.

Vaste, ervaren coach

Ons doel is helder: zorgen dat je weer klaar bent voor de arbeidsmarkt en kunt gaan doen wat jou gelukkig maakt. Werkfit, noemen we dat. Persoonlijk contact vinden we op de route naar werkfitheid erg belangrijk. Je krijgt een vaste, ervaren coach. Die gaat je persoonlijk en intensief begeleiden. Je coach geeft je alle aandacht die je verdient en nodig hebt om werkfit te worden. Binnen dit traject bepalen we samen jouw kwaliteiten, je huidige plaats op de arbeidsmarkt, de plek waar je naartoe wilt en de beste route om daar te komen.

We richten ons primair op de volgende doelen:

  • inzichtelijk maken van de arbeidsmarkt;
  • verbeteren van je persoonlijke effectiviteit;
  • versterken van je werknemersvaardigheden.

Voor jezelf beginnen als zzp’er?

Wil je voor jezelf beginnen? Of wil je vanuit een uitkeringssituatie een eigen onderneming starten? Bel ons even, of klop aan. We hebben een berg ervaring, een groot netwerk en weten precies wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Wij begeleiden je bij de stappen die je moet nemen om een succesvolle ondernemer te worden.

 

Vragen, interesse of uzelf aanmelden?

 

We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Bel ons: +316 459 628 55

Afspraak maken

Hoe kunnen we helpen?

Contactformulier