Modulair

De modulaire re-integratiedienstverlening van UWV is voor mensen met een WIA-, WAO, Wajong- of Ziektewetuitkering. Wij starten met een kennismaking gesprek vanwaar uit we samen een plan van aanpak maken.

Welke modules kunt u vanuit UWV volgen:

  • Participatie interventie
  • Het bevorderen van maatschappelijke deelname

Participatie interventie

Samen met u maken wij uw belemmeringen inzichtelijk. Door het inzichtelijk krijgen van uw belemmeringen, kunnen we samen met u oplossingsgericht aan het werk. Doel is dat u weer grip op uw leven krijg, vertrouwen krijgt, en weer vervolg stappen kunt gaan maken, om op termijn weer te kunnen meedoen op de arbeidsmarkt.

Hoe krijgt u weer energie om leuke dingen te gaan doen, te werken aan uw netwerk, sociale contacten te leggen. Hier gaan wij u mee helpen.

Het bevorderen maatschappelijke deelname

Door bepaalde levensgebeurtenissen kan het gebeuren dat uw afstand tot de arbeidsmarkt groter, en soms te groot is geworden. Hulp bij het fysiek en mentaal sterker worden kan dan zeer gewenst zijn. Wij kunnen u helpen met uw rouwverwerking, omgaan met uw beperkingen, werken aan een positieve mindset, u helpen met uw financiële situatie, en uw leefstijl. Doel is weer in balans te komen, een positief gevoel ter krijgen om weer volgende stappen richting meedoen op de arbeidsmarkt te kunnen zetten.

Vragen, interesse of uzelf aanmelden?

 

We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Bel ons: +316 459 628 55

Afspraak maken

Hoe kunnen we helpen?

Contactformulier