Missie

Coaching en Advisering staat voor betekenis, kwaliteit en duurzaamheid. We begeleiden mensen bij het vinden van passend werk. Dit doen we door te denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Jouw ontwikkeling staat centraal tijdens het proces. Samen stappen maken, samen ontwikkelen. Dat is waar wij energie van krijgen!

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk. Dit doen we vanuit een positieve mindset. Voor iedereen is een geschikte plek op de arbeidsmarkt, binnen de grenzen van zijn of haar mogelijkheden. We kijken naar het individu en wat diegene nodig heeft. Dus geen standaardprotocollen of -methodieken, maar de persoonlijke begeleiding die jij verdient!

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen Coaching en Advisering. Dit doen wij door samen te zoeken naar een duurzame oplossing. Een oplossing met een betekenis. En een duidelijke bestemming: de werkplek waar mensen zich betrokken voelen!

1.     Kwaliteit

Bij Coaching en Advisering werken we continu met mensen. Het is voor ons een uitdaging om onze dienstverlening precies af te stemmen op ieder individu. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve methodes die werken. Niet door klakkeloos methodes toe te passen, maar door te testen in de praktijk.

Daarnaast werken we achter de schermen aan de kennis, vaardigheden en professionaliteit van onze werknemers, met als doel de optimale dienstverlening. Zo blijven we ook onszelf uitdagen en ontwikkelen.

2.     Duurzaamheid

Coaching en Advisering staat voor duurzaamheid. Duurzaamheid betekent plezier in je werk, vitaliteit en ontwikkeling. Werk moet aansluiten op je persoonlijke kwaliteiten, motivaties en behoeften. De perfecte combinatie van deze factoren zorgt voor de juiste werkplek. Een werkplek waar mensen weer energie halen uit hun werk.

Ook ondersteunen we werkgevers en werknemers met adviezen, verbeterplannen en trainingen. Van loopbaanbegeleiding en trainingen voor werknemers tot en met adviezen en verbeterplannen voor werkgevers. De werknemers, het hart van een bedrijf, zijn vaak nog steeds een ondergeschoven kindje. Door te investeren in je mensen, investeer je in de toekomst en het werkelijke kapitaal van je onderneming.

3.     Betrokkenheid

Coaching en Advisering is de schakel tussen werkgevers en werknemers. Dagelijks begeleiden we mensen met hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Door de wensen van werkgevers en verwachtingen van werknemers op elkaar af te stemmen. Dit doen we door betrokken te zijn, te luisteren en te adviseren.

Betrokkenheid door samen te kijken naar de mogelijkheden, dieper in te gaan op pijnpunten, door ontwikkeling te stimuleren en samen te komen tot beste oplossing. Een oplossing waar mensen zich weer betrokken bij hun werk en de maatschappij.

Verder lezen

Vragen, interesse of uzelf aanmelden?

 

We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Bel ons: +316 459 628 55

Afspraak maken

Hoe kunnen we helpen?

Contactformulier