Jobcoaching

Jobcoaching is een vorm van intensieve begeleiding van werknemers (dus mensen met een dienstverband) met een arbeidshandicap. Het doel van jobcoaching is zorgen dat deze mensen beter worden in hun werk, zodat de kans op het behouden van de baan maximaal is. Om in aanmerking te komen voor jobcoaching, moet er sprake zijn van een dienstverband (of een proefplaatsing) van minimaal twaalf uur per week.

Coaching en Advisering heeft van het UWV een erkenning om jobcoachtrajecten voor hen te uit te voeren. De cijfers vertellen ons dat dit een succesvol partnerschap is. Bij onze certificerende instelling Blik op Werk scoren wij landelijk gezien het hoogst op klanttevredenheid. De score van 9,4 hebben wij gekregen van de cliënten die wij hebben begeleid.

Jobcoaching is een traject dat via het UWV of de gemeente loopt. Aanmelden voor dit traject kan dan ook via je UWV-contactpersoon of je contactpersoon bij de gemeente. Natuurlijk kun je voor meer informatie over jobcoaching altijd contact opnemen met Coaching en Advisering. Wij staan je graag en geduldig te woord.

Vragen, interesse of uzelf aanmelden?

 

We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Bel ons: +316 459 628 55

Afspraak maken

Hoe kunnen we helpen?

Contactformulier