Ted van der Horst

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Ted werkte bijna 15 jaar binnen het UWV (en de rechtsvoorgangers daarvan). In 2006 vond hij het tijd voor een nieuwe stap en richtte hij Coaching en Advisering op. Ted denkt in kansen en mogelijkheden. Hij krijgt er energie van om anderen te helpen.

Mijn eerste ambitie was doorbreken als betaaldvoetbalspeler en de nieuwe spits van Oranje te worden. Toen Helmond Sport mij, als 17-jarig talent, een contract aanbood, was dat een mooie eerste stap. Helaas heb ik het nooit tot een écht grote club geschopt en spatte mijn jongensdroom uiteen; door blessures moest ik vroegtijdig afscheid nemen van het betaald voetbal.

Die tegenslag had ik snel verwerkt. Ik was niet langer alleen met voetbal bezig en zo ontdekte ik dat er veel meer leuke dingen in het leven zijn. Fietsen, zowel op de racefiets als mountainbike, is mijn passie geworden. Jaarlijks ga ik met vrienden de bergen in en samen beklimmen we de Alpe d’Huez, Galibier en Mont Ventoux. Iedere keer opnieuw een uitdaging, maar samen komen we altijd boven.

Ook in mijn werk ga ik uitdagingen niet uit de weg en ben ik ambitieus, wil ik presteren. Ik hou ervan met anderen te sparren en te netwerken. Ik denk in kansen en mogelijkheden. Het doet me goed om mensen te kunnen en mogen helpen. Dat geeft mij veel energie.