Marieke Toonen

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Marieke werkte lang in de commerciële wereld. Haar werk bracht haar succes, maar ze miste iets veel belangrijkers: geluk. Begin 2018 gooide ze het roer om. Haar ervaringen zet ze nu in om ook anderen een échte stap verder te helpen.

Voor mijn gevoel had ik mijn leven goed voor elkaar. Ik had een goede baan, kwam bij mooie bedrijven en had succes: ik groeide door. Maar na een tijd ging ik iets missen. Ik was niet meer gelukkig, ging dingen op routine doen en werkte niet meer met passie. Op een gegeven moment zag ik het zelf in: dit moet anders. En toen heb ik hulp gevraagd bij Coaching en Advisering.

Dat was het begin van een verandering. Ik leerde om weer in mezelf te vertrouwen en om keuzes te maken. Zoals de keuze om mijn ‘zekerheid’ op te geven. Ik nam afscheid van mijn vertrouwde baan, maar vond mezelf weer terug.

Nu zit ik aan de andere kant van de tafel. En zet ik mijn kennis en ervaring in om anderen te helpen. Met enthousiasme, humor, gelijkwaardigheid, maar ook directheid help ik graag anderen om de regie in de loopbaan weer terug te krijgen en help ik bij het in gang zetten van verandering, het krijgen van vertrouwen en het (terug)vinden van geluk.