Marian Gubbels

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Voor Marian is het glas halfvol en niet halfleeg; ze staat positief in het leven. Haar ervaringen en eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat Coaching & Advisering en Marian elkaar wisten te vinden én dat er een klik was. Haar passie: samen werken aan mens en werk.

Jarenlang werkte ik als officemanager en projectondersteuner bij diverse organisaties. In april 2011 was ik er klaar voor om op eigen benen te staan. Als zzp’er werd ik, binnen verschillende bedrijven en organisaties, ingezet om mensen te verbinden en vooruit te helpen. Ik kreeg uitdagende spin-in-het-web-functies.

Als interimmer moet je in relatief korte tijd resultaten boeken. Dat gaat je in je eentje nooit lukken;  communicatie en samenwerking zijn hiertoe dé sleutelwoorden. Daarnaast moet je beschikken over een goed luister- en inlevingsvermogen. Deze vaardigheden heb ik in de laatste jaren goed kunnen ontwikkelen en ik zet ze graag in om mensen beter te maken. Maar wat ik tegelijkertijd ook erg belangrijk vind, is dat mensen zichzelf zijn en kunnen blijven.

Samen werken aan mens en werk. Mooi om dit samen met de collega’s van Coaching & Advisering te mogen doen. Op een positieve manier samen met de mensen aan de slag om ze werkfit te maken, zodat ze duurzaam de dingen kunnen doen waar ze energie van krijgen en gelukkiger van worden. Dat is ons doel en daar gaan we voor!