Henk Roosen

Jobcoach | Reïntegratiecoach

Henk is een commerciële man met een brede kennis en ervaring. Hij heeft gewerkt voor grote, internationale concerns, maar ook kleinere, middelgrote en grote bedrijven in Nederland maakten van zijn expertise gebruik. Henk is ambitieus, doelgericht en heeft passie voor zijn werk. Ook houdt hij van mensen. Hij heeft al talloze mensen met succes begeleid.

“Ik help mensen graag. Daarvoor moet je ze vertrouwen geven en motiveren, vind ik. Zo kun je samen werken aan een betere toekomst. Om dat als coach voor elkaar te krijgen, moet je wel uit het goede hout gesneden zijn. Mijn doel is om samen de onzekere toekomst van de mensen die ik begeleid om te zetten in een gelukkige toekomst met perspectief.

Begin 2020 stond ik open voor een nieuwe uitdaging. Toen kwam Coaching en Advisering op mijn pad en al snel bleek er een klik. Samen met mijn gemotiveerde collega’s help ik nu mensen met een Ziektewet-, WIA- of WAJONG-uitkering in hun zoektocht naar een passende baan waar ze positieve energie van krijgen.

Ieder mens is uniek. Iedereen heeft zijn of haar eigen talenten en mogelijkheden. Een goede samenwerking, waarbij deze talenten op de juiste wijze actief worden ingezet, zijn de ingrediënten voor een succesvol traject. Laten we onze handen ineenslaan. Samen zijn we sterk!”