2e spoor

Re-integratie

Ben je vanwege lichamelijke of psychische klachten – of een combinatie daarvan – langere tijd uit de roulatie geweest, dan is opnieuw opstarten echt niet een kwestie van gewoon weer beginnen. Je hebt een moeilijke tijd gehad, tegenslagen voor je voeten gekregen en mogelijk is je zicht op de horizon vertroebeld. Om jezelf dan weer op te rapen, is niet makkelijk: een helpende hand en goede ondersteuning zijn dan eigenlijk onmisbaar.

Wat heb je nodig om weer aan het werk te kunnen? Kortgezegd: fitheid. Iets langer: vertrouwen in je eigen kunnen, motivatie om weer aan de slag te gaan, een goede conditie en veerkracht. Pas als we die elementen kunnen afvinken, is het verantwoord om alle seinen op groen te zetten.

Coaching en Advisering helpt je daarbij. Wij kijken waar je staat en waar je naartoe moet. Om die afstand te overbruggen, maken we samen met jou een goed plan. Daarbij geldt onze vaste mindset: we kijken naar je sterke punten en kansen, in plaats van te zeer te focussen op zwaktes en bedreigingen. Zo zorgen we dat jij weer met plezier naar je werk gaat!

2e spoor

Soms is een terugkeer binnen dezelfde organisatie geen reële optie meer. Op dat moment komt er een werkplek elders in beeld. We spreken dan van een 2e spoortraject. Als re-integratie binnen je huidige organisatie geen optie meer is, wordt er van je verwacht dat je zo snel mogelijk buiten de organisatie zoekt naar mogelijkheden.

Re-integratie is zeker niet altijd makkelijk. Gelukkig sta je niet alleen. Coaching en Advisering heeft een groot netwerk en al meer dan tien jaar ervaring met 2e spoortrajecten. Neem vrijblijvend contact op met ons en we helpen je op het juiste spoor.

Vragen, interesse of uzelf aanmelden?

 

We geven u graag meer informatie in een kosteloos oriënterend gesprek.

Bel ons: +316 459 628 55

Afspraak maken

Hoe kunnen we helpen?

Contactformulier