Coaching en Advisering richt zich op een ruime doelgroep, omdat wij vinden dat er niet een standaard plan van aanpak is maar ons richten op de individu zelf. Wil je succes hebben dan zal je goed moeten luisteren naar de mensen en inspelen op hun persoonlijke behoeftes en wensen. Kortom: er wordt een "op maat gesneden" plan van aanpak gemaakt. 

 

Coaching en Advisering houdt uiteraard rekening met beperkingen maar kijkt vooral ook waar mogelijkheden liggen. Wij coachen mensen, indien gewenst op persoonlijk en sociaal vlak. Wij maken mensen bewust van hun eigen kwaliteiten en laten hun de hoofdrol spelen in hun eigen succes. Wij denken dat mensen heel goed weten wat ze willen, echter weten zij niet of dat hun wensen realistisch zijn. Wij kijken naar de mens zelf, wat zijn de capaciteiten? Wat zijn iemands persoonlijke vaardigheden? En hoe kunnen we deze inzetten om een passende baan te verkrijgen.

 

Uiteraard zijn er ook mensen die niet zo goed weten wat zij in de toekomst willen. Wij kunnen dan samen met u middels testen en individuele gesprekken erachter komen wat u wensen en mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Wij bekijken dan samen met u waar u sterke kanten liggen en welke vaardigheden u al heeft die belangrijk kunnen zijn bij het verkrijgen van passende arbeid.

 

Voor sommigen is het aanvaarden en behouden van betaald werk nog te lastig vanwege persoonlijke problemen in de thuissituatie. U kunt bijvoorbeeld nog niet indenken hoe u het werk zou kunnen combineren met thuis, of met de zorg van kinderen en/of partner, kortom u komt energie te kort en denkt dat werken nog niet tot de mogelijkheden behoort. Coaching en Advisering bekijkt dan samen met u hoe we uw problematiek kunnen opheffen en/of hanteerbaar kunnen maken. Wij bieden dan een stuk psycho-sociale ondersteuning in combinatie met het zoeken naar een zinvolle dagbesteding. Door jarenlange ervaring is ons geleerd dat werken en/of een dagbesteding hebben zeer zeker ook een therapeutisch effect heeft. Iedereen wil zich toch graag nuttig, gewaardeerd en succesvol voelen?

 

Wij geloven in U, en in UW mogelijkheden!

 
banner
adres

Coachingenadvisering©2017
designed by BJORN-TECH
Algemene voorwaarden